Over Ons

Waarom kiezen voor Medsapootheek.com?

Hoogwaardige door de FDA goedgekeurde medicijnen

We hebben een uitgebreid assortiment anti-ED-medicijnen die door de FDA zijn goedgekeurd. Deze hoogwaardige medicijnen helpen u erectieproblemen in realtime te verslaan. Alle geneesmiddelen die op de website worden weergegeven, ondergaan strenge kwaliteitscontroles voordat ze aan de eindgebruikers worden aangeboden. We zijn toegewijd om u de beste gezondheidszorg te bieden en daarom kopen we alleen medicijnen in van farmaceutische fabrikanten die zich houden aan de kwaliteitsregels die over de hele wereld worden nageleefd.

Snellere verzending

Onze verzendactiviteiten zijn klantgericht. We hebben twee verzendmethoden – expreszendingen en standaardzendingen – die in overeenstemming zijn met het budget en het gemak van de klant. De standaard verzending duurt ongeveer 15 tot 25 werkdagen, terwijl een expreszending ongeveer 5 tot 7 werkdagen duurt. We bieden ook gratis verzending aan bij bestellingen van een bepaalde waarde.

Ons klantenserviceteam zorgt ervoor dat uw vragen met betrekking tot verzending en tracking zo snel mogelijk worden opgelost. Onze wachttijd is ook korter, wat het gemakkelijker maakt om toegang te krijgen tot onze klantenservicemedewerkers.

24*7 klantenondersteuning

We zijn enorm trots om te zeggen dat we het beste klantenserviceteam hebben. Ons team werkt het hele jaar door om ervoor te zorgen dat geen enkele vraag onopgelost blijft. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met jarenlange ervaring. Ze helpen je bij elke stap, van het aanmaken van een account op onze website tot het plaatsen van een bestelling tot het volgen van je bestelling enzovoort.

Als u op enig moment vastloopt tijdens het bezoeken van onze website, kunt u contact opnemen met ons klantenserviceteam en zij zullen u graag helpen.

Probleemloze terugbetaling

Ons restitutiebeleid helpt je het restitutie-initiatieproces beter te begrijpen. We hebben het proces gemakkelijker voor u gemaakt. We raden aan om het beleid door te nemen voordat u aankopen doet op onze website. We verzenden de producten opnieuw of betalen het bedrag terug. Het gebeurt binnen een bepaalde tijd. Bekijk ons ​​restitutiebeleid of neem contact op met ons klantenserviceteam voor meer informatie.