Verzenden Beleid

Ons verzendbeleid is van toepassing op alle bestellingen die via onze website worden geplaatst en moet door alle klanten worden goedgekeurd. U stemt ermee in ons verzendbeleid te volgen wanneer u op onze website koopt. U moet ons verzendbeleid lezen en begrijpen voordat u producten bij ons koopt.

We bieden expresverzending naar alle landen die worden gedekt door onze bezorgpartner. Desalniettemin kunnen we in sommige gevallen standaard verzendmethoden gebruiken om producten te verzenden.

Express verzending duurt ongeveer 5 tot 7 werkdagen, terwijl het standaard verzendingsproces ongeveer 15 tot 25 werkdagen kan duren.

Voor een naadloze verzending vragen we onze klanten om het juiste verzendadres in te vullen, samen met hun naam, eventuele oriëntatiepunten en andere relevante informatie.

Klanten die onjuiste verzendinformatie verstrekken, komen niet in aanmerking voor terugbetaling als de producten naar het verkeerde adres zijn verzonden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraagde levering als gevolg van een verkeerd verzendadres.

Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail van onze klantenservice met productinformatie en een unieke trackingcode voor de bestelling. Het kan ongeveer 24 uur duren. U kunt de trackingcode gebruiken om uw product te volgen totdat het u bereikt. Desalniettemin moet men weten dat de trackingcode alleen wordt geactiveerd wanneer het pakket het land van bestemming bereikt.

Terugzendbeleid

In het geval van beschadigde of verkeerd geleverde producten, nemen wij de verantwoordelijkheid om de producten opnieuw te verzenden. We hebben echter een verzoek tot terugzending van de klant nodig en dit moet binnen 7 dagen na levering worden gedaan. We zullen de producten opnieuw verzenden of een terugbetaling aanbieden na een grondige analyse van de situatie.