Voorwaarden & Conditie

Overzicht

Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Medsapotheek is een toonaangevende online apotheek die is ontworpen en ontwikkeld om consumenten een gemakkelijke, informatieve en veilige winkelervaring te bieden voor het kopen van essentiële medicijnen. Onze website is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk, waardoor klanten verzekerd zijn van een compromisloze en probleemloze aankoopervaring.

We hebben de volgende algemene voorwaarden opgesteld om een veilig en plezierig bezoek aan onze website te bieden.

Medsapotheek behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van tijd tot tijd te actualiseren. We raden bezoekers aan de pagina met algemene voorwaarden te controleren voordat ze onze website bezoeken of gebruiken.

Door onze site te gebruiken, stemt u ermee in gebonden te zijn aan de algemene voorwaarden van de site. Het plaatsen van een bestelling wordt ook beschouwd als uw acceptatie van deze algemene voorwaarden.

Informatie Disclaimer

We garanderen geen 100% nauwkeurigheid en details van de informatie en verklaringen op de website.

Klanten moeten professioneel advies inwinnen voordat ze producten bestellen om letsel, infectie, ziekte of medische aandoening te genezen.

De productafbeelding die op de website wordt weergegeven, is alleen voor weergavedoeleinden. Het daadwerkelijke product kan afwijken van de afbeelding die wordt weergegeven in het beschrijvingsgedeelte.

Beleid voor websitegebruik

U stemt ermee in de site op eigen risico te gebruiken.

Wij houden u niet verantwoordelijk voor eventuele geschillen, verkeerde informatie of onnauwkeurigheid van inhoud of informatie gevonden op websites van derden of sites die zijn gekoppeld aan Medsapotheek.

We zijn niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, wettigheid, nauwkeurigheid of het onderwerp van materialen op sites van derden.

In geen geval kunnen wij verantwoordelijk worden gehouden voor het creëren, produceren of verspreiden van inhoud en informatie op de site, en aansprakelijk zijn voor enige directe, indirecte, incidentele of gevolgschade voor verlies van goederen, winst, gegevens, goodwill of andere immateriële verliezen als gevolg van:

• Het wel of niet kunnen gebruiken van de site
• Ongeoorloofde toegang tot en wijziging van uw geregistreerde gegevens
• Schade als gevolg van gedragingen en uitingen van websites van derden

Vergoeding

U stemt ermee in om Medasapotheek en zijn gerelateerde organen, directeuren, bedrijven, functionarissen, werknemers en vertegenwoordigers te vrijwaren en te vrijwaren van elke claim of geschillen, inclusief juridische kosten, gemaakt door u of een derde partij die voortvloeien uit:

• De inhoud die u indient of post of verzendt naar/via de site
• De site gebruiken
• Uw verbinding met de site
• Gebruiksvoorwaarden schenden
• Alle andere schendingen van de regels en het beleid van onze site

Uw accountverplichtingen

Wanneer u onze site of haar diensten gebruikt, gaat u akkoord met het volgende:

• Verstrek nauwkeurige, volledige en bijgewerkte informatie over uw naam, adres, contactgegevens, enz., zoals gevraagd bij het openen van een rekening
• Update en onderhoud de geregistreerde informatie wanneer nodig

Stel dat we informatie opmerken als onvolledig, onwaar of onnauwkeurig. In dat geval hebben wij het recht om uw account op te schorten of te beëindigen of diensten voor het huidige en toekomstige gebruik van de website te weigeren.
Het handhaven van de vertrouwelijkheid van uw persoonlijk geregistreerde informatie is uitsluitend uw verantwoordelijkheid. Wij stellen u niet aansprakelijk voor enig verlies van informatie, gegevens of financieel verlies als gevolg van uw nalatigheid bij het beveiligen van uw account tegen ongeoorloofde toegang.
We raden u aan uw account uit te loggen terwijl u onze website verlaat. Zorg ervoor dat u uw ID, wachtwoord of andere gegevens met niemand deelt. Maak geen gebruik van openbare wifi-spots; zelfs als u dit in een noodgeval doet, moet u uw wachtwoord wijzigen.
U stemt ermee in ons onmiddellijk op de hoogte te stellen van een datalek of ongeoorloofde toegang tot uw account. Medsapotheek bewaart alle gegevens van klanten op een beveiligde server, beschermd tegen externe partijen. We volgen de HIPPA-normen om de medische informatie van onze patiënten te beschermen. We delen de informatie van onze patiënt niet met derden. Lees voor meer informatie ons “privacybeleid”.

Orderacceptatiebeleid

Elke vorm van orderbevestiging betekent niet dat wij de bestelling accepteren. We behouden ons het recht voor om uw bestelling op elk moment te weigeren als deze in strijd is met ons verkoopbeleid, waaronder

• het in bulk kopen van medicijnen voor wederverkoopdoeleinden
• medicijnen kopen met een vals of verlopen recept
• dezelfde medicatie kopen op hetzelfde adres met meerdere accounts
• alle andere activiteiten die verdacht lijken

Auteursrecht, handelsmerk en intellectueel eigendom

Alle inhoud op onze website, inclusief logo’s, afbeeldingen, video’s, teksten, gifs, testimonials, etc., is het intellectuele eigendom van Medsapotheek.
U stemt ermee in de inhoud van onze website niet voor commerciële doeleinden te kopiëren, reproduceren, kopiëren of verkopen.
U stemt ermee in geen toegang te krijgen tot andere delen van de website dan de interface die u ter beschikking wordt gesteld tijdens het bezoeken van de site.

Typografische fouten

De prijs en hoeveelheid van het product dat op onze websites wordt vermeld, is mogelijk niet nauwkeurig vanwege typografische fouten of fouten in prijsinformatie die door onze leveranciers is ontvangen.
We hebben het recht om bestellingen van producten met een onjuiste prijs te weigeren of te annuleren, en het maakt niet uit of de bestelling wordt bevestigd of dat uw creditcard wordt belast. In gevallen waarbij uw tegoed wordt belast, ontvangt u het geld binnen 7-10 werkdagen terug